Jakthunden.com

Jakthunden.com

Vi finns numer på - www.nordicwhunting.com

AllmäntPosted by Tina Englund 2013-07-29 10:40:41
Hej alla underbara läsare som följt oss under de fem år vi bloggat på denna sida. Vi har nu gått från 5 till 11 tjejer i bloggteamet och flyttat över till en ny bloggplattform med ny teknik så vi lättare kan blogga "på språng". Välkommen att fortsätta följa oss på

WWW.NORDICWHUNTING.COM

//Tina, Josefin, Helena, Anna, Ingrid... och numer även Angelica, Rebecca, Annette, Bodil, Karin och Evelina.Var sak har sin tid!

AllmäntPosted by Tina Englund 2013-04-23 15:32:28

Hej alla läsare!

Det har nu gått knappt 5 år sedan vi startade denna blogg sida. Det har både varit roligt och givande men ibland svårt då teknologin på slutet inte möjliggjort att vi kunnat blogga från mobilerna... som idag är det stora beteendet med datoriseringen ;) Vi använder ju våra handenheter mer och mer... och låter pc:n stå hemma och damma. Med denna bakgrund i kombination med att vi vill fortsätta blogga och vi blir några fler väljer vi nu att kliva över till en modernare blogg-plattform som kommer stödja vårt blogg-beteende fullt ut och framöver.

Från den 1 maj 2013 kommer vi lansera vår nya Blogg-konceptsida. Vi hälsar då både gamla som nya läsare välkommen att fortsätta följa med i vår vardag med vårt intresse och livstil som jägarinnor.

Håll utkik här! Lanseringsinformation kommer 1 maj smiley

/Tina

Bäver, nu är det vår!!

JaktPosted by Helena Tysk 2013-04-17 22:38:31

Tjoho!

Äntligen är det vår och årets första bäver för mig! Hoppas innerligt att tid ges till fler och tårarna över den beklagliga rävsäsongen torde strax torka.. Det blev 8 st rävar för mig i år hemma på gården mot 14 förra året..

Men skam den som ger sig, nya tag och nya mål!

God vår till er alla!

Sunny å Selma

HundarPosted by Josefin Wallin 2013-03-22 19:13:54


Next »