Jakthunden.com

Jakthunden.com

Vi finns numer på - www.nordicwhunting.com

AllmäntPosted by Tina Englund 2013-07-29 10:40:41
Hej alla underbara läsare som följt oss under de fem år vi bloggat på denna sida. Vi har nu gått från 5 till 11 tjejer i bloggteamet och flyttat över till en ny bloggplattform med ny teknik så vi lättare kan blogga "på språng". Välkommen att fortsätta följa oss på

WWW.NORDICWHUNTING.COM

//Tina, Josefin, Helena, Anna, Ingrid... och numer även Angelica, Rebecca, Annette, Bodil, Karin och Evelina.Var sak har sin tid!

AllmäntPosted by Tina Englund 2013-04-23 15:32:28

Hej alla läsare!

Det har nu gått knappt 5 år sedan vi startade denna blogg sida. Det har både varit roligt och givande men ibland svårt då teknologin på slutet inte möjliggjort att vi kunnat blogga från mobilerna... som idag är det stora beteendet med datoriseringen ;) Vi använder ju våra handenheter mer och mer... och låter pc:n stå hemma och damma. Med denna bakgrund i kombination med att vi vill fortsätta blogga och vi blir några fler väljer vi nu att kliva över till en modernare blogg-plattform som kommer stödja vårt blogg-beteende fullt ut och framöver.

Från den 1 maj 2013 kommer vi lansera vår nya Blogg-konceptsida. Vi hälsar då både gamla som nya läsare välkommen att fortsätta följa med i vår vardag med vårt intresse och livstil som jägarinnor.

Håll utkik här! Lanseringsinformation kommer 1 maj smiley

/Tina

Bra med hundvakt!

AllmäntPosted by Josefin Wallin 2013-01-11 20:14:40

Blev ingen jakt idag, åkte till stan istället och samla in min hundara. Bortskämd man är, Alice är hos Mor och Far.

Selma hos Maggan och Gunnar..båda dom hundarna är ordentligt bortskämda. Tog med Gismo och gick en lång runda i stan med Mamma. Bra att dom får se lite annat ibland.

Å nu blir det jobb hela helgen för mig men hundarana kommer få jaga med Ante så de e bra.

Längtar lite till vårjogging med hundarna med...

8 Januari

AllmäntPosted by Tina Englund 2013-01-08 14:24:33

OJ!! Va tiden går... inte klokt! Ikväll blire äkta gräddtårta med jordgubbar från Fricks i Rättvik smiley ÅREN går, rynkor man får, men bus SINNET består! //Jaktgumman

Next »