Jakthunden.com

Jakthunden.com

Uppdatering med bilder!

JaktPosted by Josefin Wallin 2013-03-22 18:59:42
Jakten är i princip slut, med hund, om det inte är eftersök.

Brungris å årsunge på räv är fokus. Har små stackars utmärglade grisar på kvistrum som jag försökt komma åt. Hittat några döda med. vintern är lång i år, och det blir svår för viltet att hitta föda. I kohagen på kvistrum vakar fem havsörnar över grisarna som suggan har lämnat, och dovkalvarana som hindarna stött bort. dom har tagit några och jag ser havsörn varje dag jag är ute över foderplatserna... Många slutar fodra då jakten tar slut men vintern forsätter kom 5 dm snö här på två dar...

Jaga in i det sista och kom åt en gris på sista dagen för hund med Kitte. Han sköt den för Weenie.

Hon får definitivt guldstjärnan denna säsong. Vad hon har presterat!!!!Så, hade bara matte haft större jaktmarker hade det legat en hel del för henne.

Tillbringat mycket skidåkning med hundarna nu i år, dom älskar det.

Mycket fokus på valpen med. Kalla av henne när hon såg rådjuren jag fodrar nere i hagen som jag studerar var dag. Kändes bra!!! Inkallning är det som fokus ligger på just nu och en tid framåt. Vad jag hört från köparna så verkar det vara mycket jakt i dom redan så ska hålla på henne så länge det går. Vilt finns det här, så kontakten är viktigare att jobba på.

Blir många bilder nu har flera men tar det nästa gång....

Sunny!

Fina Klänningar;)

Nöffe i hagen..

Jag <3 Weenie

Kitte

Eftersök

Dovkalv

Fin Kväll

Solig promenad

Fina Weenie

Kitte ska hjälpa mig å få loss bilen..


Weenie på skidresa säger godmorgon;)